Tarkoituksena oli tänä viikonloppuna saada tuo takki valmiiksi, mutta kuten arvaten tämäkin aikataulu lyötiin läskiksi.

Lauantai meni uusia kankaita ja tarvikkeita ostellessa, sekä kavereita autellessa omien pukujen kanssa ja sunnuntai taas muuten kavereiden kanssa oleskellessa.

Mietin kuitenkin, että josko kävisin nyt ompelemassa tuon vuorin olkasaumat ja sitten painuisin nukkumaan. Kasin aamut on todellakin perseestä ja kun niitä on vielä koko tämän kolmannen jakson, eli joka päivä sitten herätään ennen seitsemää, niin on tässä sitten jaksamista : D.

Mietin, että josko tekisin nyt tämän puvun nopsaa valmiiksi (mikä tulee tapahtumaan millä todennäköisyydellä?) niin voisin aloittaa tuon Trekupliin puvun. Sinne olisi luvassa Bleachin Soifon.

Helpohko asu siis kyseessä. Hakamoita olen aloittanut tekemään jo joskus aikoja sitten ja ne pitäisi saattaa sitten tietysti loppuun. Vielä pitäisi päättää haluanko toteuttaa katanan vai sellaisen toisenlaisen aseen mikä naisella on, mutta sitä sitten miettiessä.

Ongelma vain puvun toteutuksessa on se, että lähdemme todennäköisesti matkoille hiihtolomalla niin siinä sitten paljoa teetkin jos et ole edes kotona. Pitää nyt vain toivoa parasta.