Hei taas pitkästä aikaa.

Tracon tuli ja meni jo ajat sitten ja pukukin saatiin siihen mennessä ihan kohtalaiseen kuntoo, vaikka pienoisia kompromisseja tehtiin koska *köh* allekirjoittanut oli liian laiska saamaan joitakin asioita valmiiksi ajoissa : D.

Ihan hyvä fiilis Traconista jäi. Moni ihminen tunnisti hahmon, kuvia otettiin ja kehuja tuli, joten mikäs sen parempaa. Ohjelma Traconissa meni hiukan ohi suun, mutta sentään kavereita tuli nähtyä ja muuta mukavaa.

Mutta Traconista nyt viis ja nokka kohti ajankohtaisempia asioita.

Seuraavana tapahtumana siis tulossa Tampere kuplii, jonka cossisuunnitelmat laitettiin lievästi sanottuna uudistukseen. Ensinhän allekirjoittaneen piti cossata kyseisessä tapahtumassa Soifonia Bleachista, mutta sitten jossain vaiheessa tulin sellaiseen lopputulokseen, että jätänkin koko tapahtuman välistä koska itsellä ei ole aikaa eikä rahaa tehdä pukua. Loppujenlopuksi pari kaveria saikin kuin saikin ylipuhuttua ja lauantaille teen Suzakua Code Geassista, sillä housut ja kengät pukuun on, sekä kankaat, joten ainoat kustannukset menevät sitten peruukkiin ja ruokaan ja matkoihin. Pari ystävällistä sielua kun suostuivat majoittamaan, niin majoitusongelmatkin katosivat sitten. Sunnuntaille on luvassa sitten taas lainacossia elikkäs Ishida Uryu Bleachista. En varmaan kyseistä hahmoa muuten cossisi, mutta ystävä tarvitsi yhden kyseisen hahmon ja koska vielä suostui puvun lainaamaan niin mikäs siinä sitten.

Suzakun puvun tilanne on taas se, että kankaat on leikattu (vuorikankaita lukuunottamatta) ja edellispäivänä kävin ostamassa kultaista tekstiiliväriä ja maalasin takkia varten tulevat vinokantit. Uskon, että ne näyttävät paremmilta kuin ne satiiniset kirkkaan keltaiset viritykset mitä on nähty käytettävän vähän liiankin usein CG-koulupukucosseissa.

Harmillista vain, että itsellä alkavat kokeet ensi viikolla ja jatkuvat seuraavat kolme viikkoa, että nähtäväksi jää miten sen puvun sitten väännän jossain välissä. No toivossa on ainkin hyvä elää.

 

Cossaukseen liittyen; pesin tässä pari päivää sitten tuon Lavi peruukkini ja sen oltuna tuossa jo pari päivää kuivana harjasin sen tänään ja ilmeni, että peruukkiin oli jäänyt vielä aika paljon lakka- ja geelijämiä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että peruukki kärsisi pahasta hilseongelmasta : D. Laitoin hetki sitten peruukin likoon vessan lavuaariin ja toivon, että kukaan perheesä ei saa sydäriä mennessään vessaan ja törmätessää punaiseen, märkään, karvakasaan lavuaarissa : D.

Shampoolla lakka ja sun muut aineet olisi varmaan lähtenytkin ihan hyvin, mutta en uskalla lähteä pesemään peruukkia ihan millä tahansa aineella mitä täältä kotoa löytyy. Ymmärtääkseni peruukit tarvitsevat kuitenkin jonkun erikois-shampoon kun (ainakaan oma) ei sitä oikeata hiusta ole.